Pananggalan Surya utawa Kalèndher Solar iku siji pananggalan sing tanggalé nuduhaké posisi bumi sajeroning révolusi ngubengi srengéngé (utawa kanthi ekivalèn posisi srengéngé mubeng ing akasa).

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut