Pananggalan surya

Pananggalan Surya utawa Kalèndher Solar iku siji pananggalan sing tanggalé nuduhaké posisi bumi sajeroning révolusi ngubengi srengéngé (utawa kanthi ekivalèn posisi srengéngé mubeng ing akasa).

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut