Panci saka tembaga nganggo kuping ing sisine.

Panci ya iku piranti masak kang digawé saka logam (alumunium, baja, lsp) lan dhapuré silinder utawa cilik ing pérangan ngisoré [1]. Panci bisa duwé gagang siji utawa rong "kuping" ing loro sisiné lan racaké minangka masak banyu, sayur kang ana duduhé. Ukuran panci racaké dinyatakné nganggo volumené (racaké antarané 1-8 liter)[2].

Uga delengenBesut

RéferènsiBesut