Panggaris mata

Pelapik mata utawa eyeliner minangka salah sawijining jinis kosmetik sing digunakake kanggo netepake mata . Ditrapake ing kontur mata kanggo nggawe macem-macem efek estetis.

Liner mripat teal peteng ing sadawane pinggiran mripat