Parembugan:Éthiopia

Tambah rembug
Ora ana parembugan ing kaca iki.

Artikel iki kula sukani nami Etiopia mawon nggih tanpa h awit supados mboten salah pangucapanipun. Meursault2004ngobrol 10:06, 14 Desember 2007 (UTC)

Bali menyang kaca "Éthiopia".