Parembugan:Daniel Parejo

Tambah rembug
Ora ana parembugan ing kaca iki.

Mas @JV015Chafid:

Niki artikel Daniel Parejo tasih setunggal rujukan. Mangga dipunjangkepi nggih, minimal saged 2 rujukan. Matur nuwun.

Mia.

Bali menyang kaca "Daniel Parejo".