Parembugan:Dhémokrasi

Tambah rembug
Parembugan giyat

DimokrasiBesut

pripun bok menawi kita ngagem pertalan tembung democracy punika mawa pocapan tembung asalipun δημοκρατία kadados dimokrasi menawi dipun jawaken, ya iku saking dimo ateges rakyat kaliyan kratia ateges kuwasa nata ? amargi salebeting bausastra, tembung dhémo punika ateges montor telung-rodha, kan boten limrah bokbilih dhémokrasi dadosipun ateges nataning montor telung-rodha. wakaka suwun --Tukijo rembugan 30 Sèptèmber 2016 08.15 (UTC)

Saged mawon Mas @Jadinegara:. Yèn miturut éjan Jawi kadosipun dados dhimokrasi. Punapa tembung punika naté dipunagem sadèrèngipun miturut sastra.org? Cahyo Ramadhani rembugan 3 Oktober 2016 12.55 (UTC)
saking sastra.org kula dèrèng nemu pakem jawanipun.. namung nemu democratie saking tembung walandi mas @Cahyo Ramadhani: --Tukijo rembugan 6 Oktober 2016 14.43 (UTC)
Bali menyang kaca "Dhémokrasi".