Parembugan:Dhelé

Tambah rembug
Ora ana parembugan ing kaca iki.

Nuwun sewu, artikel irah-irahan Dhelé (krama ngoko) sami kaliyan irah-irahan Kedhelé (krama ngoko).Nuwun patunjuk sedaya panggurus ugi panganggo kadang sutresna.Matur nuwun Puryono| Pirembagan! 1 Juni 2012 18.42 (UTC)

Bali menyang kaca "Dhelé".