Parembugan:Gandasuli

Tambah rembug
Parembugan giyat

Usul pindhahBesut

Usul judul artikel dipindhah menyang Gandasuli. Kembangraps (rembugan) 10 Fèbruari 2019 07.23 (UTC)

Sampun nggih Wirjadisastra (rembugan) 10 Fèbruari 2019 13.25 (UTC)
Bali menyang kaca "Gandasuli".