Parembugan:Kastil Hiroshima

Tambah rembug
Ora ana parembugan ing kaca iki.

Istana iku basa Indonésia. Takkira beciké ing basa Jawa iku kadhaton. Meursault2004ngobrol 7 November 2012 04.23 (UTC)

Bali menyang kaca "Kastil Hiroshima".