Parembugan:Nasi kuning

Parembugan giyat

Sampun wontenBesut

Sugeng rawuh Mbak @AD Putri:, sampun dangu boten nulis. Ngenani artikel nasi kuning punika, sayektosipun sampun wonten kaca sega kuning. Pramila, kula kinten langkung prayogi manawi artikel punika dipungabung kémawon dhateng sega kuning. Cahyo Ramadhani pirembagan 8 Januari 2016 08.32 (UTC)

Bali menyang kaca "Nasi kuning".