Wikisource JawaBesut

Mas, aku dikandhani karo mas Wirjadisastra manawa njenengan tertarik melu proyek Wikisource Jawa nggih? Bennylin (ꦒꦸꦤꦼꦩ꧀ꦩꦤ꧀) 7 Maret 2021 07.08 (UTC)

PratélanBesut

Tembung "daftar", "daptar", "dhaftar", "dhaptar" bisa dijawakaké dadi "pratélan". Sawatara artikel wis nganggo tembung kuwi. Nuwun Wirjadisastra (rembugan) 17 Juni 2021 14.17 (UTC)