Sugeng rawuh ing kaca wicantenan kawula.

Tekad kawula
  • Sumeh dhumateng sinten kemawon.
  • Paring gagasan supados Wikipedia langkung sae.
  • Paring pengalaman dhumateng rencang enggal.
  • Mbesut utawi ndamel artikel enggal.
  • Ngawasi artikel lan nampik vandalisme.

Menawi wonten kabektahan, kawula aturi Panjenengan nyerat wonten ing kaca punika. Kula saget wicantenan babagan punapa kemawon, namung kautamaaken babagan Wikipedia. Matur nuwun. Rahayu.


Arsip: 2017 | 2018


Parembugan taun 2020

Ayo dadi sing pertama nyoba fitur fitur paling anyar Wikipedia!Besut

Sing kulo hormati @user:Igho:,

Kula sapunika pinuju nggarap fitur énggal kanggé para ingkang mbesut ing Wikipédia Jawa saperlu ndandani prosès ing pamertal lan kasilipun. Panjenengan kula ajak nyobi rumiyin fitur punika sadèrèngipun dipunbabar supados kula sumerep punapa kémawon ingkang langkung cocog tumrap kabutuhaning para ingkang mbesut ing Wikipédia Jawa.

Saperlu langkung mangertosi bab punika, sumangga panjenengan mangsuli pitakèn cekak punika, lajeng kula badhé sesambetan kaliyan panjenengan saperlu konfirmasi bab wekdal lan rerincèn sanèsipun.

Manawi panjenengan tepang para ingkang mbesut Wikipédia Jawa sanèsipun ingkang bokmanawi ugi remen nyobi fitur énggal punika, panjenengan katuran nedahaken serat punika marang piyambakipun.

Matur nuwun sanget - semugi sehat selalu!

Dengan tulus, EAsikingarmager (WMF) (rembugan) 10 Januari 2020 22.39 (UTC)

Survey meniko bakal di tindakake liwat layanan pihak katelu sing mungkin ono syarat syarat tambahan. Kanggo tambahan informasi babagan privasi lan penanganan data, monggo di delok pernyataan survey privasi.