Parikesit (kalawarti)

Parikesit iku kalawarti abasa Jawa sing kababar déning PT Media Widya Trimitra Jakarta. Kalawarti iki terbit sasasi pisan (sasèn) kanthi wujud kang béda karo kalawarti lumrahé, ya iku ukurané kang cèkli (kwarto).

Samak Kalawarti Parikesit

Uga delengenBesut