Pariwisata, utawa uga sok-sokan diarani Turisme, iku aktivitas rékréasi manungsa karo dolan ing papan liya. Anging uga bisa tegesé indhustri sing njurung aktivitas iki.

Tourism.png

Destinasi pariwisata ing Tanah JawaBesut

Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.