Pasarkliwon, Pasar Kliwon, Kutha Surakarta

désa ing Indonésia

Pasarkliwon iku kalurahan ing Kacamatan Pasar Kliwon, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Pasarkliwon
Kalurahan
Pasarkliwon kapernah ing Kutha Surakarta
Pasarkliwon
Pasarkliwon
Pasarkliwon kapernah ing Jawa Tengah
Pasarkliwon
Pasarkliwon
Pasarkliwon kapernah ing Indonesia
Pasarkliwon
Pasarkliwon
Koordhinat: 7°34′44″S 110°49′55″E / 7.57901°S 110.83192°E / -7.57901; 110.83192Koordhinat: 7°34′44″S 110°49′55″E / 7.57901°S 110.83192°E / -7.57901; 110.83192
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanPasar Kliwon
Kodhe laladan
administrasi
33.72.03.1003

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2019-02-25.