Pasisir Pulau Merah

Pantai Pulau Merah ya iku salah sawijine pantai ing pesisir Banyuwangi. Pantai kagugang jenèng bukit cilik ijo iku dumugung cedhak pantai. Lokasi Pantai ing désa Sumberagung, Pesanggaran, Banyuwangi, Jawa Wétan [1]. Saka kadohan menyang tengah kutha jarake kira-kira 60 kilometer . Kanggo nggayuh lokasi iki punika butuhaké tabuh 2,5 jam saka pusat kabupatèn Banyuwangi [2].

Cathetan sukuBesut

Pranala njabaBesut