Pasta kacang legi

Pasta kacang manis minangka bahan panganan sing digunakake ing saindenging masakan Asia Wétan, utamane kanggo ngisi panganan cuci mulut lan jajanan manis. Kacang buncis biasane digodhog tanpa gula, ditumbuk, lan diencerke ing bubur . Bubur banjur disaring liwat ayak kanggo ngilangi kulit. Cairan sing diasilake banjur disaring lan diperes nganti garing nggunakake cheesecloth, banjur pungkasane digawe legi. Minyak ing bentuk minyak sayur utawa lard biasane ditambahake ing tempel sing cukup garing kanggo nambah tekstur lan tutuk .

Pasta kacang legi
White bean paste.jpg
Cina
Hanyu Pinyindòu shā
Werdi literalbean sand

GaleriBesut