Pasung iku jinising panganan kang digawé saka glepung beras. Pasung iku panganan khas nalika ana Sedekah Bumi. Pasung dibungkus godhong gedhang kang wis diwangun kaya corong, utawa kerucut.

Pasung
Panggonan asalIndonésia
Tlatah utawa prajaJawa
Woworan pokokberas
Buku masakan: Pasung  Médhia: Pasung

Cara panggawénéBesut

  1. Glepung beras diulèni, diwènèhi klapa, uyah, gula
  2. Banjur diwadhahi godhong gedhang kang wis diwangun kaya corong utawa kerucut
  3. Banjur di dang

Uga delengenBesut