Paul Michael London (lair 16 April 1980) iku pamain gulet profésional kang asalé saka Amérikah Sarékat. Dhèwèké misuwur awit main ing World Wrestling Entertainment.

Paul London
Paul 14.JPG
Jeneng lairPaul Michael London
Lair (1980-04-16) April 16, 1980 (umur 40)
Austin, Texas, Amérikah Sarékat
OmahTexas, Amérikah Sarékat
Professional wrestling career
JulukanEl Gran Luchadore Paul London
Dhuwur5 ft 10 in (1.78 m)
Bobot180 lb (82 kg)
AsalAustin, Texas
Dilatih déningTexas Wrestling Academy
Dhebut2000

Babad uripBesut

London lair ing Austin, Texas, lan duwe sedulur loro, ya iku Daniel lan Jonathan. Ing taun 1996, Daniel tiwas déning supir mabuk nalika umur sanga-las taun.[1] Déné pakaryané Jonathan iku minangka dhirèktur vidhéo musik.[2] London sekolah ing Westlake High School Texas. Dhèwèké mèlu nyengkuyung adeging tim gulet sekolah kang sepisanan. Dhèwèké iku dadi kaptèn, nggawé letterman kanggo sepisanané lan uga nyekel rékor wektu pinfall paling cepet kalawan 7.4 sekon, nanging sabanjuré rékoré dipecahaké déning Westlake great lan 2X State Champion Justin Wood kalawan 6.9 sekon.

Kauripan pribadiBesut

Dhèwèké iku turunan Mèksiko saka jalur ibuné.[3] Mula dhèwèké iku anggoné tuturan mawa bilingual utawa dwi-basa, ya iku kalawan basa Inggris lan Spanyol.[4]

Kajuwaran lan préstasiBesut

 
London lan Kendrick iku minangka juwara WWE Tag Team kanthi gelar paling suwé wiwit taun 2002

RujukanBesut

  1. "Paul London Interview: Talks about WWE, cruiserweight division, more". Wrestling News and Results, WWE News, TNA News, ROH News (in Inggris). Retrieved 2020-01-24.
  2. "Lodger Films – Jonathan London, Director". web.archive.org. 2008-12-07. Retrieved 2020-01-24.
  3. "Raw Superstars set to spice up Mexico". web.archive.org. 2008-03-31. Retrieved 2020-01-24.
  4. "Acclaim Talent Agency Latino/Hispanic Actor/Model Paul Sanchez-Garcia London with Resume". web.archive.org. 2006-03-22. Retrieved 2020-01-24.
  5. "AAW Perth Roster". web.archive.org. 2014-02-22. Retrieved 2020-01-24.
  6. a b c d e f g ""Paul London's Title History"". ww1.bodyslamming.com. Retrieved 2020-01-24.
  7. "FWE Superstars: Paul London". fwewrestling.com. Retrieved 2020-01-24.
  8. "ICW Tag Team Championship". web.archive.org. 2017-09-16. Retrieved 2020-01-24.
  9. "Title History « IWL 3.0". web.archive.org. 2013-10-05. Retrieved 2020-01-24.
  10. "WWE News, RAW Results, Smackdown Results". Wrestling News and Results, WWE News, TNA News, ROH News (in Inggris). Retrieved 2020-01-24.
  11. "NWA Wrestling Revolution Warrior Showcase results - Official Website of the National Wrestling Alliance". web.archive.org. 2014-12-24. Retrieved 2020-01-24.
  12. "Championship History". web.archive.org. 2014-04-07. Retrieved 2020-01-24.
  13. a b "PWTorch.com - 5/9 PWG in SoCal: DDT4 tag tournament - GenMe (Young Bucks) vs. Paul London & El Generico finals". www.pwtorch.com. Retrieved 2020-01-24.
  14. "Wrestling Information Archive - Pro Wrestling Illustrated Award Winners - Tag Team of the Year". web.archive.org. 2008-04-15. Retrieved 2020-01-24.
  15. "Wrestling Information Archive - Pro Wrestling Illustrated Top 500 - 2005". web.archive.org. 2008-06-16. Retrieved 2020-01-24.
  16. "PWX Recent News". web.archive.org. 2011-01-09. Retrieved 2020-01-24.
  17. "High Octane Division Championship « Titles Database « CAGEMATCH - The Internet Wrestling Database". www.cagematch.net. Retrieved 2020-01-24.
  18. "Event Results". web.archive.org. 2015-03-20. Retrieved 2020-01-24.
  19. "World Tag Team Championship - Paul London & Brian Kendrick". web.archive.org. 2012-10-17. Retrieved 2020-01-24.
  20. "WWE Tag Team Championship - Billy Kidman & Paul London". web.archive.org. 2012-06-02. Retrieved 2020-01-24.
  21. "WWE Tag Team Championship - Brian Kendrick & Paul London". web.archive.org. 2012-06-01. Retrieved 2020-01-24.
  22. "Cruiserweight Championship - Paul London". web.archive.org. 2012-06-16. Retrieved 2020-01-24.