Pauline Moran

Pauline Moran (lair 26 Agustus 1947) iku sawijining aktris Inggris. Dhèwèké misuwur déné olèhé maraga ing film Lady in Black (1989) lan mainaké Miss Lemon ing sérial acara TV Agatha Christie's Poirot (1989-2002, 2013).

Saka taun 1965 nganti 1970, dhèwèké main gitar bas ing grup musik wadon The She Trinity.[1]

RéferènsiBesut

  1. "She Trinity". Dibukak ing 21 October 2007.