Paulinus Costa

Paulinus Costa (lair 19 Oktober 1936-surut 3 Januari 2015, nalika tilar donya umuré 78 taun), iku sawijining rohaniawan Katulik Roma Bangladèsh. Panjenengané tau njabat dadi Biskop Agung Dhaka (2005–2011).

PatiBesut

Paulinus Costa kena serangan jantung lan banjur séda ing tanggal 3 Januari 2015.[1]

RéferènsiBesut