Tuduhaké menu pokok

Paus Benediktus VI (???-974) punika, ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (973-974).

Benediktus VI
Emblem of the Papacy SE.svg
Installed973
Term ended974
SadurungéYohanes XIII
DiterusakéBenediktus VII
Personal details
Jeneng lairboten dipunmangertos
Lairtanggal boten dipunmangertos
Pati974
Other popes named Benediktus


Dipunrumiyini
déning:
Yohanes XIII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Benediktus VII