Tuduhaké menu pokok

Paus Benediktus VIII, kanthi asma wiyosan Theophylactus (???-9 April 1024), punika, ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 1012 dumugi 9 April 1024.

Benediktus VIII
B Benedikt VIII.jpg
Installed1012
Term ended9 April 1024
SadurungéSergius IV
DiterusakéYohanes XIX
Personal details
Jeneng lairTheophylactus
Lairtanggal boten dipunmangertos
Pati9 April 1024
Other popes named Benediktus


Dipunrumiyini
déning:
Sergius IV
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Yohanes XIX