Paus Bonifasius IV550-25 Mèi 615) ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 15 September 608 dumugi 25 Mèi 615.

Bonifasius IV
Emblem of the Papacy SE.svg
Installed15 September 608
Term ended25 Mèi 615
SadurungéBonifasius III
DiterusakéAdeodatus I
Personal details
Jeneng lair'boten dipunmangertos
Lair±550
Pati25 Mèi 615
Other popes named Bonifasius


Dipunrumiyini
déning:
Bonifasius III
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Adeodatus I