Paus Dionysius

Paus Dionysius punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (260-268).

Paus Dionysius


Dipunrumiyini
déning:
Paus Sixtus II
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Felix I