Tuduhaké menu pokok

Paus Marcellus II lair ing Ancona, Italia, 6 Juni 1501 – pati ing Roma, Italia, 1 Mèi 1555 ing umur 53 taun punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 9 April 1555 dumugi 1 Mèi 1555.

Marsellus II
Pope Marcellus II.jpg
Installed9 April 1555
Term ended1 Mèi 1555
SadurungéYulius III
DiterusakéPaulus IV
Personal details
Jeneng lairMarcello Cervini degli Spannochi
Lair6 Mèi 1501
Pati1 Mèi, 1555
Paus Marcellus II

Panjenenganipun asma aslinipun Marcello Cervini degli Spannochi.


Dipunrumiyini
déning:
Paus Yulius III
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Paulus IV