Tuduhaké menu pokok

Paus Sergius I punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (687-701).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Konon
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Yohanes VI