Tuduhaké menu pokok

Paus Soter punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (166-175).

Paus Santo Soter
Soter.jpg
Installed166
Term ended174
SadurungéAnisetus
DiterusakéEleutherius
Personal details
Jeneng lairSoter
Lairtanggal boten dipunmangertos
Pati174


Dipunrumiyini
déning:
Paus Anisetus
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Eleuterus