Tuduhaké menu pokok

Cathetan: Salebetipun sumber-sumber sadèrèngipun taun 1960an, Paus puniki sok-sok dipunsebat Stephanus III lan Paus kapilih Stephanus dipunsebat Stephanus II. Pirsani artikel "Paus kapilih Stephanus" kanggé katrangan langkung jangkep.

Paus Stephanus II (???-27 April 757) punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 752 dumugi 27 April 757.

Stephanus II
Emblem of the Papacy SE.svg
Installed752
Term ended27 April 757
SadurungéZakarias
DiterusakéPaulus I
Personal details
Jeneng lairboten dipunkawruhi
Lairboten dipunkawruhi
Pati27 April 757
Other popes named Stephanus

Panjenenganipun asma aslinipun


Dipunrumiyini
déning:
Zakarias
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paulus I