Tuduhaké menu pokok

Paus Urbanus VII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1590).

Panjenenganipun asma aslinipun Giovanni Battista Castagna.


Dipunrumiyini
déning:
Paus Sixtus V
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Gregorius XIV