Penerbit Pradnya Paramita

Logo PT Pradnya Paramita

Penerbit Pradnya Paramita punika satunggiling BUMN (firma gadhahanipun pamaréntah Indonésia). Penerbit punika mliginipun nerbitaken buku-buku sekolah, tingkat dhasar, madya kaliyan paguron inggil. Penerbit punika sampun dangu wonten, mbokbilih saking jaman kamardikan Indonésia.

Mangga ugi mriksaniBesut

Pranala njawiBesut