Penggung, Boyalali, Boyalali

désa ing Indonésia

Penggung iku désa ing Kacamatan Boyalali, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Penggung
Désa
Penggung kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Penggung
Penggung
Penggung kapernah ing Jawa Tengah
Penggung
Penggung
Penggung kapernah ing Indonésia
Penggung
Penggung
Koordhinat: 7°26′59″S 110°40′33″E / 7.44985°S 110.67571°E / -7.44985; 110.67571Koordhinat: 7°26′59″S 110°40′33″E / 7.44985°S 110.67571°E / -7.44985; 110.67571
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanBoyalali
Kodhe laladan
administrasi
33.09.05.2006

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)