Tuduhaké menu pokok

Peraturan Daerah

(Kaelih saka Perda)

Peraturan Laladan iku peraturan miturut daeraeh dewek dan kanggo kepentingan atau mengatur masyarakate.

Peraturan iki digawé ana ing DPRD karo DPD terus di sahna ana ing Gubernur. Contoh Peraturan Laladan:

  • Ora olih ngrokok ana ing angkudan kutha (angkot)
  • Ora olih mbuang sampah ana ing kali
  • dll.