Permèn Davos ya iku permèn rasa menthol gawéyane pabrik Slamet Langgeng Purbalingga. Permèn iki wis digawé taun 1931. Saliyané rasa mentol sing semriwing permèn iki duwé bungkus warna ungu tuwa sing ora owah kawit pertama digawé.

Pranala njabaBesut