Piagam Atlantik [[basa Inggris: The Atlantic Charter) iku sawijining cithak-biru donya sawisé Perang Donya II, lan minangka pondhasi tumrap prejanjèn lan organisasi internasional liyané kaya PBB, General Agreement on Tariffs and Trade (GATT), lsp.

Winston Churchill's edited copy of the final draft of the Atlantic Charter.

RujukanBesut

Pranala njabaBesut