Pinoraya, Bengkulu Kidul

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Bengkulu Selatan {{{nama dati2}}}]]

Pinoraya, Bengkulu Kidul
Nagara Indonésia

Pinoraya iku kecamatan ing Bengkulu Kidul.

Bengkulu Kidul