Pitik lapis

A Pitik lapis punika sandwich sing biasane kasusun saka boneless, skinless pitik susu dadi antarane irisan-irisan saka roti, karo pickles, ing bun, utawa ing muter. Jinis ing "sandwich pitik" kalebu burger pitik utawa pitik ing bun, pitik panas, lan sandwich salad ayam .

Chicken sandwich
Chicken salad sandwich 01.jpg
A chicken salad sandwich
AjanganMain course
Panggonan asalUnited States
Canada
Hawa ajanganHot (or cold, as in submarine sandwiches)
Woworan pokokChicken, bread
Buku masakan: Chicken sandwich  Médhia: Chicken sandwich