Pitik rotisserie

Pitik rotisserie minangka salah sawijining panganan pitik sing dimasak ing rotisserie kanthi nggunakake panas langsung ing endi pitik diselehake ing jejere sumber panas. [1]

Elemen pemanas listrik utawa listrik bisa digunakake kanthi nggunakake panas inframerah sing luwes. [2] Jinis rotisseries iki wis kabukten migunani kanggo masak pitik gaya rotisserie. [3] Turahané pitik rotisserie bisa dipigunakaké ing macem-macem panganan abang lan putih kaya dene sup, salad ayam, lan sandwiches. [4]

GaleriBesut

ReferensiBesut

  1. Raichlen 2001, p. 211
  2. Krasner, Deborah (2007). The new outdoor kitchen: cooking up a kitchen for the way you live and play. Taunton Press. pp. 61-62. ISBN 1561588040
  3. Gisslen, Wayne; (et al.) (2006) Professional Cooking, for Canadian Chefs. John Wiley & Sons. 9. 47. ISBN 0471663778
  4. Benwick, Bonnie S. (October 30, 2012). "The bird that goes around, stays around". The Washington Post. Dibukak ing January 2, 2019.