Pitulung:Editing

Kagem panjenengan kang butuh kawruh kanggo nyunting ing Wikipedia, sumangga digateake perkara-perkara kang wigati ing kene.

Nggunaake WikipediaBesut

Suntingan NaskahBesut

Suntingan ing Wikipedia aturane kaya dene nyunting HTML, nanging kanthi aturan kang diselarasake karo kahanan ing program Wiki.