Plum asep

Plum asap minangka woh asap saka plum Asia, sing digunakake ing masakan lan obat Asia Wétan. Diarani wūméi (乌梅;烏梅) ing basa Mandarin Cina, omae ( 오매 ;烏梅) ing basa Korea, lan ubai (烏梅;うばい) ing basa Jepang. Iki racake dadi nyamikan.

Plum asap
Plum asap