Police

Police
Police herb.svg
Lambang Police
Barkas:POL Police map.svg
Lokasi Police
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balékutha:
...
... Police
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Police (Jerman Pölitz) - iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.

Police.