Pollock roe

Pollock roe, uga pollack roe, (uga dikenal minangka myeongnan lan tarako ) yaiku salah sawijining olahan roe saka Alaska pollock ( Gadus chalcogrammus ) sing, sanajan jenenge, kalebu spesies cod . Rohe pollock asin minangka bahan kuliner sing populer ing masakan Korea, Jepang, lan Ruslan .

Alaska pollock roe
Alaska pollack liver roe milt.jpg
Alaska pollack's liver, roe, and milt[butuh klarifikasi]

Cithakan:Infobox Chinese/Korean

Pollock roe
Nama Jepang
Kanji: 鱈子
Kana: たらこ
Jeneng Ruslan
Ruslan икра минтая
Romanisasi ikra mintaya