Poniatowa

Poniatowa
POL Poniatowa COA.svg
Lambang Poniatowa
Barkas:POL Poniatowa map.svg
Lokasi Poniatowa
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Poniatowa
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Poniatowa iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.