Tuduhaké menu pokok
Wit-witan ing Tunguska

Prastawa Tunguska iku siji prastawa mistérius sing kadadéan ing tanggal 30 Juni 1908 ing tlatah sing saiki diarani Krasnoyarsk Krai, Ruslan cedhaking Kali Tunguska. Prastawa iki siji jeblugan gedhé sing déning akèh pihak diarani météor tiba, sanadyan ora ana buktiné.