Tuduhaké menu pokok

30 Juni punika dinten ingkang kaping 181 utawi 182 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatosBesut

  • 2012 Manten Mahamantri Israèl, Yitzhak Shamir tilar donya mawi yuswa 96 taun.

    WiyosanBesut

    SédaBesut

    RiyayaBesut

    Uga delengenBesut

    29 Juni – 30 Juni – 1 Juli