Tuduhaké menu pokok

29 Juni punika dinten ingkang kaping 180 utawi 181 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatosBesut

  • 2012 Gréja Kawiyosan ing Bethlehem, Gisik Kulon dados situs Warisan Donya UNESCO kapindhah ing Palèstina.

    WiyosanBesut

    SédaBesut

    RiyayaBesut

    Uga delengenBesut

    28 Juni – 29 Juni – 30 Juni