Pratélan kabiskopan ing Aljazair

Pratélan kabiskopan ing Aljazair yaiku pratelan sing ngalebokake lan njlèntrèhaké pambagian kanggo wilayah administratif Greja Katulik Roma sing dipimpin dening biskop utawa ordinaris ing Aljazair.

Para biskop Aljazair ora gabung ing konferensi waligreja ing nagarane, nanging gabung ing konferensi regional Afrika Lor.

Saiki ana 4 yurisdiksi, ning endi 1 menika kabiskopan agung lan 3 liyane menika kabiskopan sufragan.

Pratelan kabiskopanBesut

Provinsi Grejawi AljirBesut

Yurisdiksi Tahta SuciBesut

ReferensiBesut

Deleng ugaBesut

Pranala jabaBesut