Primbon ya iku buku (layang) sing ngemot petungan, pethek lan sapiturute.[1] Salah siji primbon kang umum diggo ing masyarakat ya iku Betaljemur Adammakna.

RujukanBesut

  1. (Indonesia), Balai Bahasa Yogyakarta; Kanisius., Penerbit (2011). Kamus basa Jawa = Bausastra Jawa (Ed. 2 ed.). Deresan, Yogyakarta: Penerbit Kanisius. ISBN 9789792128581. OCLC 774024212.