Pruszcz Gdański

Pruszcz Gdański
POL Pruszcz Gdański COA.svg
Lambang Pruszcz Gdański
Barkas:POL Pruszcz Gdański map.svg
Lokasi Pruszcz Gdański
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Pruszcz Gdański
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Pruszcz Gdański (Jerman Praust) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.