Pucangsawit, Jèbrès, Kutha Surakarta

désa ing Indonésia

Pucangsawit iku kalurahan ing Kacamatan Jèbrès, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Pucangsawit
Kalurahan
Pucangsawit kapernah ing Kutha Surakarta
Pucangsawit
Pucangsawit
Pucangsawit kapernah ing Jawa Tengah
Pucangsawit
Pucangsawit
Pucangsawit kapernah ing Indonesia
Pucangsawit
Pucangsawit
Koordhinat: 7°34′06″S 110°51′10″E / 7.5684°S 110.85286°E / -7.5684; 110.85286Koordhinat: 7°34′06″S 110°51′10″E / 7.5684°S 110.85286°E / -7.5684; 110.85286
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanJèbrès
Kodhe laladan
administrasi
33.72.04.1006

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2019-02-25.